film NEBESKÉ ZÁZRAKY - Neděle 7. 5. 2023 v 19 hod in klubovna Horní náměstí 134 Římskokatolická farnost Vsetín

06.05.2023 20:23
Srdečně Vás zveme na p
romítání
filmu NEBESKÉ ZÁZRAKY
Neděle 7. 5. 2023 v 19
hod in
klubovna Horní náměstí 134
Římskokatolická farnost
Vsetín
Film Nebeské zázraky vznikl na motivy neuvěřitelného skutečného příběhu Christy Beam.
Film Nebeské zázraky vznikl na motivy neuvěřitelného skutečného příběhu Christy Beam. Když Christy zjistí, že Když Christy zjistí, že její desetiletá dcera Anna trpí vzácnou nevyléčitelnou nemocí, její desetiletá dcera Anna trpí vzácnou nevyléčitelnou nemocí, nevzdává se a hledá způsob, jak své dceři pomoci. Po nešťastné náhodě Anny se ale stane nevzdává se a hledá způsob, jak své dceři pomoci. Po nešťastné náhodě Anny se ale stane zázrak, který lékaře ohromí, rodině vrátí víru a lidem kolem dodá naději. zázrak, který lékaře ohromí, rodině vrátí víru a lidem kolem dodá naději.

Srdečně Vás zveme na promítání filmu NEBESKÉ ZÁZRAKY - Neděle 7. 5. 2023 v 19 hodin, klubovna Horní náměstí 134, Římskokatolická farnost Vsetín

Film Nebeské zázraky vznikl na motivy neuvěřitelného skutečného příběhu Christy Beam. Když Christy zjistí, že její desetiletá dcera Anna trpí vzácnou nevyléčitelnou nemocí, nevzdává se a hledá způsob, jak své dceři pomoci. Po nešťastné náhodě Anny se ale stane zázrak, který lékaře ohromí, rodině vrátí víru a lidem kolem dodá naději.

 

pozvánka ke stažení zde:2023_05_film Nebeské zázraky.pdf

 

Zpět